Βασιλόπιτα κέικ , Υλικά , τρεις κούπες αλεύρι ολικής κοσκινισμένο , δύο κούπες χυμό πορτοκαλιού,ένα λεμόνι 🍋 το χυμό του , ξύσμα από ένα λεμόνι 🍋, και ξύσμα απο δύο πορτοκάλια
Μισή κούπα λάδι , δύο κουταλιές χαρουπομελο, δύο κουταλιές χαρουπαλευρο , δύο κουταλάκια ξύδι δύο κουταλιές κακάο ,δυο βανιλιες μισή κούπα σταφίδες μαύρες ,και μισή κούπα φιστίκια Αιγίνης ψημένα η αμύγδαλα,
Εκτέλεση , σε ένα μπολ βάζουμε το λάδι το χυμό από το πορτοκάλι 🍊 λεμόνι , κρατάμε λίγο χυμό πορτοκαλιού στην κούπα, ρίχνουμε τη σόδα ανακατεύουμε πάνω από το μπολ, γιατί θα αφριση, ανακατεύουμε όλα τα υγρά Υλικά , με το σιρμα, δαρτη , ρίχνουμε το χαρουπομελο ,το ξίδι,το ξύσμα το χαρουπαλευρο το κακάο , συνεχίζουμε το αλεύρι , γίνεται το μίγμα ομοιόμορφο , έχουμε αλευρωσει τη σταφίδα ,και τα φιστίκια και τα ρίχνουμε μέσα στο μίγμα , ανακατεύουμε , έχουμε λαδωσει το ταψί , ρίχνουμε ,το μείγμα στο ταψί , έχουμε προθερμανη το φούρνο , και ψήνουμε στους 170 με 180 βαθμούς για μία ώρα , καλή επιτυχία,
Πασπαλιζουμε με ινδική καρύδα ,και γράφουμε με Γκότση Μπέρι και σταφίδες
Μισή κούπα λάδι , δύο κουταλιές χαρουπομελο, δύο κουταλιές χαρουπαλευρο , δύο κουταλάκια ξύδι δύο κουταλιές κακάο ,δυο βανιλιες μισή κούπα σταφίδες μαύρες ,και μισή κούπα φιστίκια Αιγίνης ψημένα η αμύγδαλα,
Εκτέλεση , σε ένα μπολ βάζουμε το λάδι το χυμό από το πορτοκάλι 🍊 λεμόνι , κρατάμε λίγο χυμό πορτοκαλιού στην κούπα, ρίχνουμε τη σόδα ανακατεύουμε πάνω από το μπολ, γιατί θα αφριση, ανακατεύουμε όλα τα υγρά Υλικά , με το σιρμα, δαρτη , ρίχνουμε το χαρουπομελο ,το ξίδι,το ξύσμα το χαρουπαλευρο το κακάο , συνεχίζουμε το αλεύρι , γίνεται το μίγμα ομοιόμορφο , έχουμε αλευρωσει τη σταφίδα ,και τα φιστίκια και τα ρίχνουμε μέσα στο μίγμα , ανακατεύουμε , έχουμε λαδωσει το ταψί , ρίχνουμε ,το μείγμα στο ταψί , έχουμε προθερμανη το φούρνο , και ψήνουμε στους 170 με 180 βαθμούς για μία ώρα , καλή επιτυχία,
Πασπαλιζουμε με ινδική καρύδα ,και γράφουμε με Γκότση Μπέρι και σταφίδες