ΦΥΤΟΦΑΓΙΑ
  • Αρχική
  • Γιατί να γίνω φυτοφάγος
    • επιστημονικοί φορείς
    • οφέλη υγείας
    • προστασία περιβάλλοντος
    • προστασία κοινωνικού συνόλου
    • παγκόσμια πείνα
    • συμπόνια προς όλα τα ζώα
    • ανθρώπινη ανατομία
    • οικονομικά οφέλη
    • σπισισμός
    • ζωονόσοι
  • Σχετικά
  • Επικοινωνία
  • Αρχική
  • Γιατί να γίνω φυτοφάγος
    • επιστημονικοί φορείς
    • οφέλη υγείας
    • προστασία περιβάλλοντος
    • προστασία κοινωνικού συνόλου
    • παγκόσμια πείνα
    • συμπόνια προς όλα τα ζώα
    • ανθρώπινη ανατομία
    • οικονομικά οφέλη
    • σπισισμός
    • ζωονόσοι
  • Σχετικά
  • Επικοινωνία
Ιωάννης Κιούσης
Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας
12/12/2022

ΛΥΚΟΠΕΝΙΟ ΝΤΟΜΑΤΑ

Παραπομπές (2)
1.  Shi J, Le Maguer M. Lycopene in tomatoes: chemical and physical properties affected by food processing. Critical Reviews in Biotechnology. 2000 ;20(4):293-334. DOI: 10.1080/07388550091144212. PMID: 11192026.
http://europepmc.org/article/MED/11192026

2. Gärtner C, Stahl W, Sies H. Lycopene is more bioavailable from tomato paste than from fresh tomatoes. The American Journal of Clinical Nutrition. 1997 Jul;66(1):116-122. DOI: 10.1093/ajcn/66.1.116. PMID: 9209178.
http://europepmc.org/article/MED/9209178
επιστροφή στο πλήρες κείμενο
Powered by Create your own unique website with customizable templates.
  • Αρχική
  • Γιατί να γίνω φυτοφάγος
    • επιστημονικοί φορείς
    • οφέλη υγείας
    • προστασία περιβάλλοντος
    • προστασία κοινωνικού συνόλου
    • παγκόσμια πείνα
    • συμπόνια προς όλα τα ζώα
    • ανθρώπινη ανατομία
    • οικονομικά οφέλη
    • σπισισμός
    • ζωονόσοι
  • Σχετικά
  • Επικοινωνία