ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΣΤΗ ΧΥΤΡΑ FISSLER
Χυλωμένη και νόστιμη φασολάδα με κόκκινη σάλτσα !
1. ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΣΤΗ ΧΥΤΡΑ FISSLER
- μισό κιλό φασόλια μέτρια
- δύο καρότα, κομμένα σε ροδέλες
- ένα κρεμμύδι, χοντροκομμένο
- ένα ματσάκι σέλινο, χοντροκομμένο
- μια ντομάτα, χοντροκομμένη
- 250 γρ. συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας
- προαιρετικά: 300 γραμμάρια μανιτάρια πλευρώτους, χοντροκομμένα
- θαλασσινό αλάτι, μαύρο πιπέρι
- έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2. ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΣΤΗ ΧΥΤΡΑ FISSLER - ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. μουλιάζουμε αποβραδίς τα φασόλια
2. τα ξεπλένουμε καλά και τα βάζουμε στην χύτρα fissler να πάρουν μια-δυο βράσεις. (η εν λόγω χύτρα fissler είναι 4,5 λίτρων)
Τα σουρώνουμε στο σουρωτήρι.
Ξεπλένουμε καλά και τα βάζουμε πάλι μέσα στην χύτρα fissler.
3. προσθέτουμε κρεμμύδι ξερό, καρότα, ντομάτα, συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας, σέλινο, προαιρετικά μανιτάρια.
Συμπληρώνουμε με όσο νερό χρειάζεται ώστε να σκεπαστούν τα υλικά.
Ανακατεύουμε.
4. κλείνουμε την χύτρα fissler για 10 λεπτά
5. ανοίγουμε την χύτρα fissler και ρίχνουμε ελαιόλαδο, θαλασσινό αλάτι, μαύρο πιπέρι και - εάν μας αρέσει λεμόνι - στίβουμε ένα λεμόνι.
Ανοίγουμε την φωτιά και ανακατεύουμε.
Ελέγχουμε τα υγρά και κλείνουμε την φωτιά.
Καλή Όρεξη !
Δείτε και την παραλλαγή για την φασολάδα στη χύτρα fissler με μαύρα φασόλια.
- μισό κιλό φασόλια μέτρια
- δύο καρότα, κομμένα σε ροδέλες
- ένα κρεμμύδι, χοντροκομμένο
- ένα ματσάκι σέλινο, χοντροκομμένο
- μια ντομάτα, χοντροκομμένη
- 250 γρ. συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας
- προαιρετικά: 300 γραμμάρια μανιτάρια πλευρώτους, χοντροκομμένα
- θαλασσινό αλάτι, μαύρο πιπέρι
- έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2. ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΣΤΗ ΧΥΤΡΑ FISSLER - ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. μουλιάζουμε αποβραδίς τα φασόλια
2. τα ξεπλένουμε καλά και τα βάζουμε στην χύτρα fissler να πάρουν μια-δυο βράσεις. (η εν λόγω χύτρα fissler είναι 4,5 λίτρων)
Τα σουρώνουμε στο σουρωτήρι.
Ξεπλένουμε καλά και τα βάζουμε πάλι μέσα στην χύτρα fissler.
3. προσθέτουμε κρεμμύδι ξερό, καρότα, ντομάτα, συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας, σέλινο, προαιρετικά μανιτάρια.
Συμπληρώνουμε με όσο νερό χρειάζεται ώστε να σκεπαστούν τα υλικά.
Ανακατεύουμε.
4. κλείνουμε την χύτρα fissler για 10 λεπτά
5. ανοίγουμε την χύτρα fissler και ρίχνουμε ελαιόλαδο, θαλασσινό αλάτι, μαύρο πιπέρι και - εάν μας αρέσει λεμόνι - στίβουμε ένα λεμόνι.
Ανοίγουμε την φωτιά και ανακατεύουμε.
Ελέγχουμε τα υγρά και κλείνουμε την φωτιά.
Καλή Όρεξη !
Δείτε και την παραλλαγή για την φασολάδα στη χύτρα fissler με μαύρα φασόλια.
Το ευρετήριο με όλες τις υπόλοιπες συνταγές φαίνεται εδώ